Första matchen

Innan er första match ska ni ha registrerat er spelarförteckning digitalt på er lagsida. Skulle ändringar ske under turneringens gång fyller ni i skriftligen ny spelarförteckning i informationsdisken i kombihallen.

Måltider

För de som bokat deltagarkort äts frukost lunch och middag på olika skolor. Lunch äts endast på skolor i centrala halmstad, frukost och middag äts på de skolor ni bor på. När boendeplaceringen släpps finns också info om var ni äter era måltider.

För de som inte bokat logi hos oss finns möjlighet att äta på spelområdet i vår food court. Det finns även kioskutbud på området med grillad hamburgare och korv.

Finaler/Prisutdelning

Finalerna spelas på söndagen.

1:an, 2:an och 3:an i A-slutspel får sina pokaler och medaljer i samband med prisutdelning. Denna hålls vid plan 1 på Halmstad Arena IP i direkt anslutning till senast spelad final i respektive klass.

1:an och 2:an i B-slutspel får sina pokaler direkt efter slutsignal på planen de spelat finalen på.

Klasserna F11, F12, P11 och P12 spelar ej slutspel utan fortsättningspel, här erhåller alla lag en deltagande medalj. Dessa hämtas ut i informationsdisken i kombihallen från och med lördag morgon.

Utöver detta finns massvis med aktiviteter för både deltagare och beökare att göra i sommarstaden halmstad under turneringen. Info om detta hittar ni under turnering "Aktiviteter" i menyraden