Första matchen

Innan er första match ska ni ha registrerat er spelarförteckning digitalt på er lagsida. Skulle ändringar ske under turneringens gång kontaktar ni informationsdisken vid ingången till kombihallen.

Måltider

För de som bokat deltagarkort så har ni fått information om var ni äter respektive måltid. Fråga er boendevärd om ni är osäker. 

För de som inte bokat logi hos oss finns möjlighet att äta på spelområdet i vår food court. Det finns även kioskutbud på området med grillad hamburgare, korv, sallader och vegetariska alternativ.

Finaler/Prisutdelning

Finalerna spelas på söndagen.

1:an, 2:an och 3:an i A-slutspel får sina pokaler och medaljer i samband med prisutdelning. Denna hålls vid plan 1 på Halmstad Arena IP i direkt anslutning till senast spelad final i respektive klass.

1:an och 2:an i B-slutspel får sina pokaler direkt efter slutsignal på planen de spelat finalen på.

Klasserna för 7 mot 7 spelar vi ej slutspel utan fortsättningsspel. Här erhåller alla lag en deltagande medalj. Dessa hämtas ut i informationsdisken i kombihallen från och med lördag morgon.

Utöver detta finns massvis med aktiviteter för både deltagare och besökare att göra i sommarstaden Halmstad under turneringen. Info om detta hittar ni under turnering "Aktiviteter" i menyraden